Welkom Groepen Agenda Reserveren Webwinkel Sponsors Voor leden Contact

JOP (Jongeren Op Planken) is een amateur theater & musicalgroep van kinderen tot jeugd tot volwassenen tussen 4 en 100 jaar, die het leuk vinden wekelijks met theater en zang bezig te zijn in een ongedwongen sfeer. Veel cast-leden gebruiken JOP als uitlaatklep. Iedereen mag anders zijn en respect voor elkaar is belangrijk.   
Wie zijn JOP

Hallo, ik ben Manon, regiseur. (1987).


JOP is ooit begonnen in mijn huiskamer toen ik een opdracht in de vorm van een sociale stage moest opzetten. Koffie schenken in een verpleeghuis kon ik altijd nog doen, dus zocht ik het in het organiseren en regisseren van een musical. En dit was toch leuk.....


Met deze groep enthousiastelingen is alles begonnen. (En velen zijn er nog steeds!) Bij JOP begeleid ik alle groepen.

Hallo, ik ben Juf Marrit en zit zelf al vanaf het begin bij JOP. Ik ben een zeer enthousiast lid. Inmiddels ben ik een hulp-juf bij de lagere school groepen van JOP. Dus zit je bij De Glitters of De Boefjes? Dan zul je mij vaak zien. Zit je bij JOP-Adults? Dan speel en zing ik gezellig met je mee!   

JOP is een informele echte vereniging. Daarmee bedoelen wij letterlijk dat JOP van de leden voor de leden is. Natuurlijk is er Manon, Marrit, Jiska en een bestuur, maar wij dragen JOP met elkaar. Zo hoort dat binnen een vereniging. Je leest er hier meer over.

En ik ben Jiska. Als het nodig is dan vervang ik Manon bij uitval tijdens de lessen. Ik heb de opleiding SCW-Theater afgerond en zit nu op Artez hogeschool voor de kunsten, waar ik studeer voor theaterdocent. Zelf zing en speel ik bij de JOP-Adults en doe ik af en toe mee met producties buiten JOP.