Welkom Groepen Agenda Reserveren Webwinkel Sponsors Voor leden Contact

JOP groeit en heeft hulp van enthousiaste vrijwilligers nodig die het amateur-theater een warm hart toedragen! Niet alleen de regie en de cast werkt toe naar een uitvoering. Er komen veel zaken bij een productie kijken. Denk maar eens aan grime, kleding, decorbouw, licht, geluid, (video)camera bemanning, allerlei hand- en spandiensten. Een compleet team is in touw om er iets moois van te maken. JOP bestaat volledig uit vrijwilligers. Er is niemand die er financieel beter op zal worden. Het gaat om de lol tijdens de voorbereidingen en de eer (het trotse gevoel) tijdens en na de werkzaamheden. En dat JOP-gevoel hebben wij allemaal!


Natuurlijk is iedereen druk. Daarom willen wij het liefst een grote groep enthousiaste mensen om ons heen. Vele handen maken licht werk, twee mensen weten meer dan een. Als er voldoende mensen zijn om zaken op te pakken is het ook niet erg als u eens niet kunt. Dan pakt de rest van het team het gewoon op!


Wil en kun je een steentje bijdragen aan een productie, of lijkt het je leuk om ‘vast’ in ons team aan het werk te gaan? Dan komen wij vanzelfsprekend graag met je in contact.


Vrijwel alle activiteiten vinden plaats binnen een straal van ongeveer 25 kilometer van Wolvega en Heerenveen. Carpoolen kan natuurlijk meestal wel georganiseerd worden, maar een beetje in de buurt wonen is dan natuurlijk wel prettig.


Neem eens vrijblijvend contact met ons op en mail ons. Wil je in de mail even aangeven wat je graag zou willen oppakken? Er zijn natuurlijk werkzaamheden die incidenteel voorkomen, werkzaamheden die een langere voorbereiding nodig hebben en alles wat daar tussenin zit.


Richt je mail aan: secretariaat@jongerenopplanken.nl

Vrijwilligers gevraagd