Welkom Groepen Agenda Reserveren Webwinkel Sponsors Voor leden Contact

Draadloze headsets

& zaalversterking

Wij weten hoe lastig het is om als amateur-vereniging professioneel voor de dag te komen. Decor, kleding, rekwisieten, verlichting en geluid, het komt er allemaal bij kijken.


Aanschaf van goede geluidsapparatuur laat het budget meestal onvoldoende toe en huren is best duur. En dan moet je ook nog eens beschikken over iemand die er goed mee kan omgaan en feeling heeft met toneel en/of theater. Dan maar zonder of met onvoldoende middelen is dan vaak de gedachte. En dat is jammer. Geluid is immers belangrijk tijdens uw presentaties!


Misschien kan JOP jullie een handje helpen. In de loop van de jaren hebben wij best een aantal leuke audio-spullen bij elkaar gesprokkeld en hebben dit onder gebracht in SoundT. SoundT is er speciaal voor amateurs en semi-professionele artiesten en werkt op non-profit basis. M.a.w. Alle verdiensten worden weer omgezet in aanschaf van apparatuur.


SoundT beschikt over twee mengpanelen waardoor wij tot 48 kanalen kunnen mixen, een systeem met 12 draadloze headsets op zang-kwaliteit, een stuk of vijftien vaste microfoons, monitoren voor op het toneel en versterkers met luidsprekers in de zaal. Een zaal tot ongeveer 450 mensen is voor ons geen probleem. Als wij in grotere zalen spelen huren wij iets bij.  


SoundT geeft dit niet zo maar uit handen. De waarde en de gevoeligheid van de apparatuur is ons daarvoor te hoog. Wij hebben afgesproken dat alle spullen inclusief onze geluidsman Erik samen tegen een kleine vergoeding te huur zijn voor amateur en semi-professionele gezelschappen. Erik is geen professional, maar heeft inmiddels zo veel producties achter de rug dat hij goed weet wat hij doet en hoe hij zaken kan oplossen. Dat hoort natuurlijk bij amateurtheater.  


Erik kan uw project op audio-gebied volledig verzorgen, of hierin samenwerken met uw eigen audio-team. Het huurbedrag houden wij binnen JOP en gebruiken dit volledig om reparaties te kunnen doen en iets te sparen voor aanschaf van nieuwe apparatuur waarvan alle verenigingen weer kunnen profiteren. Zo kunnen wij met elkaar steeds meer aan, en worden wij steeds minder afhankelijk van commerciële derden die eraan moeten verdienen.


Wat de kosten zijn? Of wilt u contact?  Kijk dan even op de website van SoundT of stuur Erik eens een email om uw vraag of verzoek voor te leggen. Hij vindt het alleen maar leuk! Website SoundT