Welkom Groepen Agenda Reserveren Webwinkel Sponsors Voor leden Contact

JOP is erg actief en daardoor toegankelijk voor iedereen.

Dat willen wij graag zo houden!


JOP is een informele vereniging met een eigen bestuur. Met een kleine bijdrage van de leden voldoen wij de huur van de oefenruimte en de daadwerkelijke kosten die wij moeten maken. Wij vinden dat de contributie van JOP geen financiële belemmering mag zijn om deel te nemen.


Van de leden wordt daarom natuurlijk inzet en grote mate van aanwezigheid tijdens de gezamenlijk oefen-uren verwacht (een uur tot anderhalf uur) en natuurlijk dat het script thuis bestudeerd zal worden. Zo af en toe is er sprake van extra inzet om bijvoorbeeld productiegeld te verdienen in de vorm van sponsoracties. Tegen de tijd dat er daadwerkelijk een productie op de planken moet staan worden er regelmatig extra oefen-momenten ingelast.


Janneke is bestuurslid en heeft de secretariaat-functie en het penningmeesterschap op haar genomen. Erik kijkt zorgvuldig toe en is onze voorzitter. Net als Manon, Marrit en Jiska tijdens de lessen en trainingen, verzorgen Janneke en Erik deze ondersteunende functie uit liefde voor theater en JOP. Er zit dus niemand “op kantoor” of zo!


JOP is wel als informele vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53600746.


Het officiële vestigingsadres:

Kallenkote 27

8345 HC  Kallenkote


Het secretariaat kun je mailen op:

secretariaat@jongerenopplanken.nlManon en JOP zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Manon is initiatiefnemer, volledig vrijwilliger binnen JOP, verzorgt en organiseert de lessen en repetities, zorgt voor oefenruimte, contact de vrijwilligers voor decorbouw, licht en geluid en is contactpersoon voor alle leden, ouders of verzorgers, enz. Het vrijwillige bestuur ondersteunt alle activiteiten en producties binnen JOP, verzorgt de administratie, maakt financiële afspraken en verzorgt de marketing rond JOP-producties. Daarnaast kent JOP een grote groep enthousiaste mensen die helpen bij decorbouw, kleding, licht en geluid. Zonder al deze inzet kan JOP niet bestaan.


Wil je Manon rechtstreeks mailen?

regie@jongerenopplanken.nlWil je het bestuur iets voorleggen? Mail dan:

voorzitter@jongerenopplanken.nl     

Vereniging JOP