Welkom Groepen Agenda Tickets Sponsors Voor leden Contact

Adults 2

De volwassengroep van JOP.

Spijt


De musical spijt door JOP Adult’s 2,naar de bestseller van Carry Slee en bewerkt door regisseur Manon Bierenbroodspot zal twee maal te zien zijn.


Vrijdag 26 januari 2018 in Jongerencentrum M!X Wolvega,

aanvang 19:30 uur.


Zondag 28 januari 2018 in Jongerencentrum M!X Wolvega,

aanvang 15:00 uur.


Blijf op de hoogte en like onze fanpagina!

Renée (Bianca Piek) zit in de 2e klas van de havo, ze is tot over haar oren verlieft op Vera (Marit Huizinga). In zijn klas zitten twee enorme pestkoppen Maaike (Rosalie de Vries) en Sanne (Cynthia Hetebrei.

 

Jochem (Sander Bekooy) is standaard het mikpunt van de treiterijen en het pestgedrag van de twee. Als Jochem gehoopt had hulp te krijgen van zijn klassenmentor Tino (Patrick Kuiper) komt hij van een koude kermis thuis. Tino doet net alsof hij niets ziet en bij gelegenheid pest hij zelf ook een aardig handje mee. Jochem wordt met de dag wanhopiger. Renée voelt een enorme tweestrijd. Aan de ene kant wil ze voor Jochem op komen, aan de andere kant is ze bang om zelf gepest te worden.


Tijdens een door Sanne en Maaike georganiseerd klassenfeest belooft Renée voor Jochem op te zullen komen. Als het moment echter daar is heeft Renée zijn hoofd vol van Vera en laat Jochem in de steek. Jochem kan dit niet aan, Sanne biedt hem een potje pillen aan en een uitweg…. Jochem neemt deze aan en beroofd zichzelf van het leven.


We zien het verhaal door de ogen van de schrijver/regisseur Manon Bierenbroodspot. Het is een terugblik vol van spijt op een vreselijke tijd. De cast komt uit Heerenveen en Wolvega en vormen de groep Adults 2 binnen de musicalgroep JOP.


Wij achten deze musical geschikt voor leeftijden vanaf plm. 10 jaar. Ons advies is kinderen onder de 14 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Bestel tickets

Bestel tickets

Bestel tickets