Welkom Groepen Agenda Reserveren Webwinkel Sponsors Voor leden Contact

Aanmelden als lid van JOP gaat niet zo maar. Als eerste vragen wij je om een afspraak te maken om eens te komen kijken tijdens een repetitie van jouw mogelijke toekomstige groep. Daar kun je een afspraak voor maken met Manon.

Als jij en Manon er, na je bezoek,‘een goed gevoel’ bij hebben en is is ruimte in jouw groep, dan kun jij je hieronder aanmelden als lid van JOP. Het kan namelijk zo maar zijn dat een groep ‘te vol’ is, of dat je moeten wachten tot de start van een nieuwe productie.

Vanaf het moment van deelname ben jij (of je ouders / verzorgers) contributie aan JOP verschuldigd en mag je, o nee, moet je, natuurlijk aan de repetities mee doen. Je moet je ook heel goed realiseren dat er soms een jaar of langer aan een musical gewerkt wordt door de groep. Je kunt dus niet zo maar afhaken. Wij zeggen altijd: ‘Je maakt in ieder geval de productie waaraan je bent begonnen af’. Natuurlijk kan het voor komen dat er hele goede redenen zijn dat dit echt niet kan. Dan zullen wij goed moeten overleggen wie jouw rol kan overnemen. Wij vragen je wel om hier even heel zorgvuldig bij stil te staan voordat jij je definitief opgeeft.

Waar je ook even goed over na moet denken is dat jouw groep verwacht dat je bij elke repetitie aanwezig bent. Natuurlijk kun je eens ziek of jarig zijn, maar de groep is een team dat werkt aan een musical. Zonder jouw inbreng kan dit soms knap lastig zijn, zeker als je regelmatig verstek laat gaan. Het is misschien goed om te weten dat er tijdens alle school-vakantie's eigenlijk geen JOP-lessen zijn.

Tot slot willen wij je vertellen dat het voor iedereen de weken voor uitvoeringen allemaal best spannend gaat worden. Dan komen wij er ook vaak achter dat er best hier en daar iets nog niet helemaal lekker gaat. Op z’n moment kan het best zijn dat er wat extra oefentijd ingezet gaat worden.

Kortom, je moet echt gemotiveerd zijn om aan JOP te willen beginnen. Ben je dat nu nog? Dan ben je een echte JOP-er!

Geef je dan snel hier op.     

Aanmelden bij JOP!